Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Política
        • Badalona i Santa Coloma estudien presentar projectes per accedir a les ajudes de la Llei de Barris

Badalona i Santa Coloma estudien presentar projectes per accedir a les ajudes de la Llei de Barris

Publicada: 19.02.2010Secció: Política

Badalona i Santa Coloma estudien presentar projectes per accedir a les ajudes provinents de la Llei de Barris. Així s'ha afirmat durant la visita que han fet l'alcalde de Badalona, Jordi Serra i l'alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlón, a les obres del carrer circumval·lació, una zona que s'ha vist beneficiada per la llei de barris. Serra i Parlón han destacat la importància d'aquest carrer per la unió dels dos municipis.

Les obres permetran la renovació de més de 6.000 metres quadrats de via pública que tindrà una calçada de dos carrils amb dos sentits de circulació. Les voreres també s'eixamplaran i es construiran diverses franges de serveis. L'alcalde, Jordi Serra, qualifica aquesta actuació urbanística com a una eina social, d'integració i de cohesió.

Els alcaldes de tots dos municipis són conscients de la pèrdua d'aparcament que suposen aquestes obres pels veïns. Tot i això, expliquen que les millores de la zona en l'àmbit de mobilitat, tant per als viantants com pels vehicles, compensarà la reducció de les places d'aparcament.

Aquesta segona fase d'obres completa el programa de la llei de barris, de la qual s'han beneficiat els dos municipis. El Consell Comarcal del Barcelonès donarà suport a Badalona i Santa Coloma que es presentaran a la propera convocatòria per accedir a les ajudes econòmiques que provenen de la Generalitat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat