Botó Contacta amb Badaweb

ERC de Badalona torna a demanar que el futur túnel de la B-500 no sigui de pagament

Publicada: 18.02.2010Secció: Política

Esquerra Repúblicana de Badalona ha tornat a demanar que el futur túnel de la carretera B-500, que uneix Badalona i Mollet, NO sigui de pagament. Des d'Esquerra han recordat que la mobilitat que hi ha entre el Vallès i el Barcelonès Nord no és la mateixa que la registrada a la carretera que uneix Mataró i Granollers, que es totalment gratuïta. El diputat badaloní, Uriel Bertran, ha anunciat que des d'Esquerra s'estan preparant diverses campanyes de mobilització, si finalment el projecte de peatge tira endavant.

Des d'Esquerra Republicana a Badalona ja van presentar una moció al ple municipal del mes de setembre passat on demanaven aquesta gratuïtat de la B-500 i també van presentar al.legacions al Pla Territorial Metropolità sobre aquest vial.

Des d'Esquerra Repúblicana a Badalona ja s'han posat en contacte amb diverses entitats i administracions del Vallès Oriental per demanar conjuntament la gratuïtat del futur túnel de la carretera B-500.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat