Botó Contacta amb Badaweb

La consellera de Treball, Mar Serna ha visitat Badalona

Publicada: 04.02.2010Secció: Política

Badalona millora les eines per fer front a l'actual crisi econòmica i a les altes xifres d'atur, que superen les 21.000 persones a la nostra ciutat, el que suposa un increment d'unes 800 persones més respecte el mes anterior. Precisament, la consellera de treball, Mar Serna, ha volgut conèixer d'aprop com funciona la nova Oficina de Treball Unificada. Durant la visita, Serna, ha destacat que davant les actuals xifres d'atur el govern català vol apostar per la formació de les persones aturades.

Oferir millor servei i coordinar-se i cooperar en l'ambit de les polítiques actives d'ocupació són els objectius de la nova oficina de Treball, situada al barri de Casagemes. Tot i això, segons les darreres dades, l'atur arriba a Badalona a les 21.334 persones. Precisament una de les prioritats del govern català, i també de l'Ajuntament de Badalona, es prestar suport a les persones que actualment estan aturades a través de diversos serveis, com el d'orientació.

Per la seva part, l'alcalde de Badalona, Jordi Serra, ha explicat que s'ha de seguir apostant per la política de formació, tot i que ha recordat que la ciutat esta una mica per sota de les xifres d'aturats registrades a la resta de poblacions de Catalunya. Segons ha dit, per fer front a l'atur, cal que totes les administracions treballin de manera conjunta.

Aquesta oficina, situada al barri de Casagemes, deixa enrera les antigues oficines de Laietània i Galileu i unifica tots els serveis que ofereix l'Oficina de Treball de la Generalitat de Catalunya. L'oficina, oberta des de l'any passat, dóna servei a prop de 140 mil persones de 5 municipis del Barcelonès Nord i el Baix Maresme.

I la consellera de Treball, Mar Serna, ha aprofitat la seva visita a Badalona per visitar les instal·lacions de Badalona Comunicació on ha mantingut una reunió amb alguns membres de la junta directiva i ha participat en la gravació d'una entrevista que els espectadors podran veure en el programa Set Dies d'aquesta casa el pròxim divendres a les 9 del vespre.

La consellera de Treball ha fet un balanç de les xifres de l'atur, que ara ja sobrepassen els quatre milions en el conjunt de l'estat espanyol. Serna també s'ha referit a la possible ampliació de l'edat de jubilació.

La consellera ha assegurat que la situació actual de la seguretat social és insostenible sinó es produeix algun canvi, tot i que confia en el pacte de Toledo per resoldre d'aquesta qüestió.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat