Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Política
        • El grup municipal ICV-EUiA demana a l'equip de govern que compleixi els seus compromisos amb el barri de Canyadó

El grup municipal ICV-EUiA demana a l'equip de govern que compleixi els seus compromisos amb el barri de Canyadó

Publicada: 03.02.2010Secció: Política

Inicitiva Verds Esquerra Unida denuncia que a Canyadó no es farà ni la biblioteca, a l'antiga fàbrica Piher, ni l'escola bressol que, segons asseguren, havia promès el govern en els seus 50 compromisos.

Iniciativa demana també al govern que doni explicacions, segons diuen, convincents, sobre les actuacions previstes contra els locals de la zona d'oci que no compleixen amb la normativa.

Els ecosocialistes, així com els veïns de Canyadó, asseguren que el barri es troba en un estat d'abandonament i degradació. Un exemple és la bassa que hi ha just davant de la Masia de Canyadó, on s'ha trencat la protecció i hi ha perill que puguin caure els nens. D'altra banda, una de les reivindicacions històriques del barri és el canvi en la regulació del trànsit a la cruïlla entre Riera Canyadó i Eduard Marquina.

Una altra de les reivindicacions és la millora dels jocs infantils que hi ha al barri. Segons asseguren, molts d'ells no compleixen la normativa i són insuficients. Tot i això, des de l'associació de veïns celebren la important millora en la mobilitat que s'ha aconseguit a la zona, amb l'anivellament de les voreres i els passos per a vianants.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat