Botó Contacta amb Badaweb

12 detinguts en una operació contra la falsificació a Badalona i Barcelona

Publicada: 04.12.2009Secció: Successos

Els Mossos d'esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona i Badalona han comissat més de 3.400 peces de roba falsificada valorades en 450.000 euros. Entre els articles hi havia abrics, camises i vestits amb el distintiu fraudulent d'una important firma comercial.

A Badalona es van inspeccionar set establiments de venda a l'engròs de gènere tèxtil, al barri del Remei, en el qual es van trobar articles falsificats d'una marca. A la nostra ciutat s'han compatibilitzar uns 1.700 articles amb un valor de venda al mercat de 200.000 euros. S'ha procedit a la detenció de quatre persones i a la imputació d'una més per un pressumpte delicte contra la propietat industrial. La investigació policial es va iniciar arran d'una informació que apuntava la comercialització de productes falsificats a naus industrials i locals comercials de Badalona i Barcelona.

El primer tinent d'alcalde Ferran Falcó ha manifestat els bons resultats de la operació conjunta i l'esforç del consistori per eradicar el comerç de productes falsificats al polígon industrial del sud de Badalona.

La investigació continua oberta i no es decarten més detencions.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat