Botó Contacta amb Badaweb

Ricky Rubio segueix als Estats Units parlant amb diferents clubs

Publicada: 18.06.2009Secció: Esports

Ricky Rubio segueix als Estats Units amb la seva particular gimcana per parlar amb els diferents clubs que tenen opcions o han mostrat interès per fitxar-lo. Avui ha estat el torn dels Sacramento Kings. L'encara base verd-i-negre ha concedit una entrevista a la televisió del club on ha afirmat que els Kings són un bon equip, amb potencial i ha elogiat el joc del base dels New Orleans Hornets, Chris Paul.

Ricky Rubio segueix sense tenir clar on jugarà la temporada vinent però serà una d'aquestes dues opcions: a l'NBA o al DKV Joventut. A curt o llarg termini, el destí final del base verd-i-negre és jugar contra els millors jugadors del món del bàsquet a la lliga americana. Per aquest motiu i davant les espectatives de sortir en el Draft del proper 25 de juny entre les quatre primeres posicions, Ricky Rubio ha decidit viatjar als Estats Units per tal de conèixer quins són els plans de futur dels diferents equips que el pretenen. Des del passat dilluns es troba als Estats Units per fer, en una setmana, una gimcana molt particular que l'ha de portar a parlar amb els responsables dels New York Nicks, Oklahoma City Thunder, Memphis Grizzlies i Sacramento Kings. Precisament aquesta és la última destinació de Ricky Rubio que ha aprofitat per concedir una entrevista a la televisió del club on ha elogiat l'equip dient que és una plantilla jove, amb bons jugadors i amb un gran potencial.

A l'entrevista Ricky Rubio ha dit que no sap com s'adaptarà el seu joc a l'NBA però espera fer feliç a molta gent i ocupar la funció de coordinador de l'equip dins la pista. A més ha dit que necessita millorar la seva capacitat ofensiva, però fidel a la filosofia Aíto i Sito, ha afirmat que un bon atac comença amb una bona defensa perquè et permet sortir al contraatac. Entre els jugadors que més admira de la lliga americana hi ha Chris Paul, amb qui va coincidir a Barcelona.

Està previst que Ricky Rubio torni a Barcelona el proper diumenge dia 21 perquè dos dies després hi ha l'acte de conciliació amb el Joventut per la possible rebaixa de la seva clàusula de rescissió. L'endemà de la reunió amb el club tornaria a viatjar als Estats Units per assistir a la cerimònia del Draft. A tot això cal afegir que l'equip d'Oklahoma, segons publica el Mundo Deportivo, ha demanat a un bufet d'advocats de Barcelona un informe jurídic de la situació contractual de Ricky Rubio. La Penya podria demanar a l'NBA o a la franquícia que el fitxés un pagament com a responsables subsidiaris en cas que el base no pagués la clàusula de rescissió.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat