Botó Contacta amb Badaweb

Desena edició del festival Tiana Antica

Publicada: 20.05.2009Secció: Cultura

El Tiana Antica, el festival de música antiga de Tiana, arriba a la desena edició amb una programació de luxe. Aquest cap de setmana, 23 i 24 de maig, i el següent, 30 i 31, Visigòdia, l'entitat organitzadora, convertirà el municipi veí en escenari de la música antiga.

Per Llorenç Blasi, organitzador del festival, un dels objectius principals d'aquest cicle de música és situar aquest gènere dins el seu context històric, cultural i social.

Seguint aquesta mateixa línia, Visigòdia proposa escenaris immillorables per a l'audició de música antiga com l'Ermita de l'Alegria o el mas Parxet. Així mateix, és imprescindible que la música antiga sigui interpretada amb instruments originals o bé rèpliques per tal de garantir la historicitat musical de les peces que s'interpreten.

Per a aquest cap de setmana s'esperen les actuacions del Quartet Barroc del Cafè, conjunt resident del festival, i de Farran James i Marju Vatsel, aquesta última professora del Conservatori de Badalona. I de cara al cap de setmana següent, dissabte el Conjunt Barroc del Cafè oferirà un concert anomenat “La natura, el mar i la nit a Venècia”, i per diumenge, s'espera l'actuació de la banda francesa “Ensamble Diabulus in Musica”, un referent de la música antiga a nivell internacional.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat