Botó Contacta amb Badaweb

Nova imatge de FILMETS

Publicada: 16.03.2009Secció: Què fan a la tele?

El programa FILMETS de Televisió Badalona ha canviat d' imatge i estrena nous continguts. El FILMETS porta més de 8 anys apropant l'actualitat de curmetratge a tot Catalunya i les Illes des des de Badalona, ja que va ser un dels primers programes a distribuir-se des de casa nostra per tota la Xarxa de Televisions Locals. Coïncidint amb el canvi d' imatge, el programa estrena també un concurs de microfilms d'entre 1 i 3 minuts que té com a premi una càmera de video.

El primer FILMETS va arribar a les nostres pantalles el 9 de novembre de l'any 2000 i des d'aleshores s' ha pogut veure de manera ininterrompuda. El programa ha anat evolucionat durant tot aquest temps i ara s'enfronta a nous reptes. Un dels primers canvis visibles és el del grafisme.

La renovació del FILMETS no és només una qüestió d' imatge. El programa continuarà oferint tota l'actualitat del curtmetratge però tindrà més reportatges, entrevistes i notícies .

Una de les sorpreses és un concurs que porta per títol "El microfilm" que premiarà el millor curt d'entre 1 i 3 minuts amb una videocàmera. A més, tots els espectadors que votin el millor microfilm podran guanyar un cap de setmana a Baquèira Beret.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat