Botó Contacta amb Badaweb

A partir de dilluns arriba 'Badalona Notícies' a TVB

Publicada: 19.09.2008Secció: Què fan a la tele?

La nova temporada a Televisió Badalona comença amb nous reptes, apostant per una decoració modernitzada i harmònica amb la nova imatge corporativa. Les principals novetats les trobarem al plató dels informatius, que sota el disseny de la Gemma Tarragona i en Jordi Queralt, estrenaran careta, fons i taula.

Això pel que fa a la forma. Pel que fa al fons, el Badalona Notícies, així és com s'anomenarà,serà una finestra de tota l'actualitat de Badalona i comarca. Les notícies s'explicaran cada dia en dues edicions, la migdia i la vespre acostant als badalonins als seus protagonistes i reflexant les problemàtiques socials de la ciutat i els nous reptes de futur explicant la realitat de tots i cada un dels barris de Badalona

A nivell estètic la renovació es podria resumir en dues paraules: profunditat i polivalència. I és que els nous informatius tindran una taula multifuncional i un fons i una careta de només 3 colors: el blanc, el negre i el vermell. Jordi Queralt ha estat el dissenyador del fons i de la taula dels nous informatius:

El Badalona Notícies s'emetrà a partir de dilluns vinent cada dia de dilluns a divendres a les dues del migdia presentat per Jordi Alcover. L'edició del vespre conduida per Emma Teixidó s'emetrà a les vuit del vespre i es repetirà a les deu i a les dotze de la nit.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat