Botó Contacta amb Badaweb

Avui s'estrena el programa 'Angles' a la Xarxa de Televisions Locals

Publicada: 18.09.2008Secció: Què fan a la tele?

El periodista Jordi Sacristán conduirà Angles, la nova tertúlia nocturna de la Xarxa de Televisions Locals sobre actualitat i vida quotidiana. El programa, que s'estrena avui mateix , abordarà qüestions relacionades amb la vida diària, com el paper de la gent gran a la nostra societat, l'eduació sexual o la crisi del model de la parella tradicional.

Tampoc es deixaran de banda altres temes lligats a l'actualitat informativa, com la recessió econòmica actual. A més de la tertúlia, Angles oferirà dos reportatges breus i una enquesta al carrer sobre el tema plantejat en cada entrega. Aquestes peces recolliran el punt de vista dels ciutadans de diferents punts de Catalunya, fet que permetrà aportar una visió conjunta sobre l'assumpte que es tracta. Angles s'enregistrarà cada setmana als estudis de Televisió Badalona, sota la coordinació de Trini Gutiérrez i la realització de Ricard Gaeta.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat