Botó Contacta amb Badaweb

Flamenquejant es presenta en el Congrés Internacional d'art flamenc

Publicada: 10.09.2008Secció: Què fan a la tele?

El nou programa de Televisió Badalona, Flamenquejant, ha estat presentat en el marc del congrés internacional d'art flamenc celebrat enguany al municipi d'Antequera, a la provincia de Màlaga. Els conductors del programa, Sílvia Lara i José María Parra, juntament amb el productor executiu, Manuel Plasencia, han explicat al públic del certamen el contingut del nou programa.

Flamenquejant és un nou espai televisiu que pretén potenciar i divulgar la tradició flamenca mitjançant entrevistes i actuacions dels artistes flamencs més reconeguts del moment. Es tracta de 25 minuts setmanals dedicats a l'art flamenc que s'emetran a Badalona Televisió al conjunt de les cadenes de la xarxa de televisions locals.

El programa es presentarà tant en català com en castellà fent referència al bilingüisme existent a Catalunya. Flamenquejant inclourà també un espai didàctic en què es donaran les claus dels diferents estils del flamenc.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat