Botó Contacta amb Badaweb

Lliga catalana de llagut

Publicada: 07.07.2008Secció: Esports

La lliga catalana de llagut comença a viure el moment més interessant de la temporada. En la quarta regata celebrada ahir a Torredembarra, l'equip sènior del Club Natació Badalona es va imposar als seus rivals i ha recuperat el liderat en la classificació general. En el seu duel particular amb el Rem Empuriabrava, els de Badalona van aconseguir guanyar per més de 3 segons de diferència. Pel que fa al Club Rem Badalona, a part d'una meritosa setena plaça en la categoria reina, el sènior masculí, van fer un quart lloc amb el seu equip veterà femení. El Club Nàutic Bétulo va tornar a imposar-se en la categoria juvenil masculí i va assolir la vuitena plaça en el sènior masculí.