Botó Contacta amb Badaweb

TVB presenta 'Flamenquejant', un nou programa de flamenc

Publicada: 30.04.2008Secció: Què fan a la tele?

‘Flamenquejant’ és el nou programa que Televisió Badalona realitzarà i distribuirà la temporada vinent. El nou programa pretén mostrar l'art del ball, el cante i el toque flamencs. L'objectiu és que qualsevol persona es pugui sentir atreta per aquest art.

El programa inclourà actuacions en directe dels principals artistes flamencs del moment; un espai didàctic que presenta l'expliació dels diferents estils i tècniques del flamenc; informació dels actes que celebrin les entitats culturals de Catalunya i entrevistes a destacats grups i artistes flamencs. Tot plegat, amb l'objectiu de potenciar la tradició flamenca a Badalona. Una tradició que va néixer cap als anys 60, quan es van constituir les primeres entitats culturals flamenques a la ciutat.

‘Flamenquejant’, que es presentarà en el marc de la Fira d'Abril de Catalunya, arribarà a la programació de Televisió de Badalona la temporada vinent.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat