Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Esports
        • El Badalona descansarà avui amb la satisfacció de la feina ben feta durant el cap de setmana

El Badalona descansarà avui amb la satisfacció de la feina ben feta durant el cap de setmana

Publicada: 15.04.2008Secció: Esports



La victòria amb l'Ontinyent ha permès recuperar totes les esperançes d'assolir el play-off d'ascens en els partits que resten fins al final.

El conjunt escapulat manté totalment intactes les seves opcions d'acabar entres els quatre primers de lliga després de la gran victòria de diumenge davant de l'Ontinyent, un rival directe. El triomf ha deixat al Badalona en una situació immillorable per afrontar aquest tram final de temporada. Ara mateix, resten cinc partits per acabar i el Badalona es troba a dos punts de la zona de play-off. Cal dir, però, que a banda dels escapulats, hi han set equips que lluiten pel mateix objectiu separats per un escàs marge de tres punts.



L'equip de Francisco té al seu favor que jugarà tres dels cinc partits que resten al Camp del Centenari. Per l'Avinguda de Navarra han de passar l'Eivissa, el Girona i el Benidorm. Fòra de cara, els desplaçaments seran a Terrassa i Alcoi. L'entrenador Francisco es mostra convençut que la clau del que resta de temporada estarà en els partits a casa.

L'equip descansarà durant tot el dia d'avui i demà reprendrà la feina pensant en el compromís del proper diumenge amb el Terrassa.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat