Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Esports
        • La Penya va celebrar ahir el títol de la Copa ULEB amb tota la ciutat i davant de molts aficionats verd-i-negres entregats amb l'equip

La Penya va celebrar ahir el títol de la Copa ULEB amb tota la ciutat i davant de molts aficionats verd-i-negres entregats amb l'equip

Publicada: 15.04.2008Secció: Esports

Al voltant de 4.000 aficionats verd-i-negres van aplegar-se ahir al Palau Olímpic per celebrar un nou triomf del DKV Joventut aquesta temporada. La Copa ULEB ja figura en les vitrines de la Penya, però abans l'equip va oferir-la a tota l'afició. El Joventut va preparar una festa d'allò més espectacular, al més pur estil americà.

Els jugadors van entrar al centre de la pista en dos monovolums i van anar sortint un per un sota el joc de llums i colors. Tots tret de Rudy Fernández, que va entrar pel túnel de vestidors amb la Copa ULEB a les mans. A continuació es va alçar la bandera amb el títol aconseguit fins al sostre del pavelló.

Després va arribar la tradicional successió de discursos dels diferents integrants del cos tècnic i la plantilla. Aíto García Reneses va ser un dels més aclamats durant tota la festa. En el seu parlament, va remarcar el gran paper de l'afició en els èxits verd-i-negres.

Pel que fa als jugadors, Pau Ribas va elogiar una de les claus de la sensacional temporada de la Penya: el treball de cantera.

Els jugadors també van destacar la importància de guanyar tres títols en una mateixa temporada, com la Lliga Catalana, la Copa del Rey i la ULEB, i van mostrar el seu desig de poder tornar d'aquí a dos mesos al mateix escenari amb el títol de la lliga ACB a la butxaca.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat