Botó Contacta amb Badaweb

El Badalona espera ampliar a Alacant la ratxa de bons resultats fora de casa

Publicada: 06.03.2008Secció: Esports

El Badalona prepara a consciència el compromís de dissabte amb l'Alacant. La plantilla està esperançada per la bona trajectòria de l'equip fora de casa. Cabarcos i Macanàs són els contratemps d'última hora per Francisco.



El Badalona afronta amb les màximes esperances la visita a Alacant el proper dissabte. Malgrat la desfeta amb el Gavà, l'equip s'aferra a la gran trajectòria lluny del Centenari per intentar aconseguir un bon resultat. De fet, els escapolats no coneixen la derrota fora de casa des de fa gairebé tres mesos, quan van caure a Girona per 2 a 0. Després d'aquest partit, el Badalona ha encadenat quatre victòries i un empat en els últims cinc partits fora de casa. Un fet que permet ser optimistes de cara al partit amb l'Alacant.

Els únics contratemps per Francisco són David Cabarcos i Joaquim Macanàs, que no es van entrenar amb normalitat ahir. Per una banda, el davanter pateix una sobrecàrrega als isquiotibials i és dubte per dissabte. Per l'altra, el central va notar petites molèsties a la cama on ha patit el trencament fibril•lar que l'ha mantingut fora dels terrenys de joc durant dos mesos.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat