Botó Contacta amb Badaweb

La Penya espera ampliar la ratxa de nou victòries consecutives

Publicada: 05.03.2008Secció: Esports

La Penya s'exercitarà aquesta tarda per preparar el compromís de divendres amb el Cajasol. Ferran Laviña i Petar Popovic ja s'entrenen amb normalitat i seran les grans novetats d'Aíto pel partit amb els sevillans.



El DKV Joventut s'està preparant per afrontar una de les setmanes més importants de la temporada. L'equip verd-i-negre s'entrenarà avui només per la tarda amb vistes al partit de divendres amb el Cajasol i mirant de reüll el partit de la Copa ULEB de dimarts.



La Penya arriba a un tram de temporada en el que es començaran a decidir els objectius de la temporada i l'equip ho afronta amb un nivell sensacional. L'equip ha encadenat nou victòries consecutives entre lliga ACB, copa ULEB i Copa del Rey. Això ha provocat que el Joventut estigui en una situació immillorable per afrontar els dos títols més importants que resten. Aquesta magnífica trajectòria ha sorprès inclús al cos tècnic.

Pel partit amb el Cajasol, Aítor recuperarà a Ferran Laviña i Petar Popovic. Tots dos ja es van entrenar ahir amb normalitat i avui ho tornaran a fer. Dos bones notícies per afrontar la setmana tan decisiva que li espera a la Penya.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat