Botó Contacta amb Badaweb

Futbol: Tres punts que decidiran l’objectiu de la temporada

Publicada: 28.02.2008Secció: Esports

El Badalona ja té en ment el compromís de diumenge amb el Gavà. Joaquim Macanàs i Luis Blanco podrien ser les gran novetats de la convocatòria, mentre que Diego Cascón serà baixa per sanció.



El Badalona pot ampliar diumenge al Camp del Centenari la ratxa de tres victòries consecutives que encadena fins el moment. A més, el Gavà arriba en zona de promoció d'ascens i a només 6 punts dels escapulats. És per això que l'encontre serà molt important per decidir per què ha de lluitar el Badalona aquesta temporada.



La gran novetat del conjunt escapolat podria ser la reaparició de Joaquim Macanàs. El central ha estat dos mesos lesionat per un trencament fibrilar i desde dilluns s'entrena amb normalitat amb el grup. Si tot va bé, Macanàs podria rebre l'alta aquesta mateixa setmana i estar disponible per Francisco de cara a diumenge.



Per altra banda, Luis Blanco està molt millor de la sobrecàrrega als isquiotibials i s'espera que avui pugui entrenar amb tot el grup. En principi, l'única baixa segura per Francisco de cara a diumenge serà Diego Cascón. El davanter haurà de complir un partit de sanció per acumulació de targetes.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat