Botó Contacta amb Badaweb

El Badalona confia en seguir amb la ratxa de victòries davant de l’Hospitalet

Publicada: 20.02.2008Secció: Esports

Després de diverses setmanes amb nerviosisme, enguany el Badalona podrà preparar amb certa tranquil•litat el compromís de diumenge a l'Hospitalet. A més, Francisco tindrà la bona notícia de les recuperacions de Cabarcos, Bueno i Macanás.



Un cop aconseguida la segona victòria consecutiva, el Badalona només pensa en encadenar un altre triomf que el catapulti definitivament cap a la salvació. Una bona oportunitat passa pel partit de diumenge a Hospitalet, penúltim classificat.



L'equip escapolat tornarà avui als entrenaments per preparar aquest compromís en el que els punts són vitals pels hospitalencs. Les bones notícies per Francisco aquesta setmana poden ser la recuperació de Cabarcos, Bueno i Macanàs, que dilluns ja es van entrenar amb normalitat. Per contra, el Badalona tindrà la baixa segura de Santi Amaro, que haurà de complir un partit de sanció per l'expulsió de diumenge.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat