Botó Contacta amb Badaweb

Jornada de descans per un Badalona fora de les posicions de descens

Publicada: 19.02.2008Secció: Esports

Després de la segona victòria consecutiva aconseguida diumenge davant la Gramenet, l'equip escapolat descansarà avui dimarts. La bona notícia és que ahir es van tornar a entrenar amb normalitat Cabarcos, Macanàs i Bueno.



La plantilla del Badalona tindrà avui dimarts un merescut dia de descans amb la satisfacció que diumenge amb la victòria davant la Gramenet, es va fer la feina feta. Un partit en el que es va patir de valent però en el que es va refermar la recuperació escapolada mostrada a Sabadell. Així, l'equip de Francisco ha encadenat dos triomfs consecutius i diumenge vinent buscarà la tercera victòria seguida a Hospitalet, un fet totalment inèdit aquesta temporada.



Sigui com sigui, el Badalona ha fugit provisionalment de la zona de perill i ara es situa dotzè amb 33 punts, a cinc punts tan de l'ascens com del descens. La bona dinàmica de resultats en aquesta segona volta permet ser optimistes amb el futur de l'equip. Demà, la plantilla tornarà als entrenaments amb tres importants novetats que ja es van poder exercitar ahir. Es tracta de David Cabarcos, Joaquim Macanàs i Hèctor Bueno, que no van poder jugar contra la Gramenet per diferents lesions.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat