Botó Contacta amb Badaweb

La Penya es juga poder sentenciar a casa el pas a vuitens

Publicada: 19.02.2008Secció: Esports

La competició europea torna pel DKV Joventut. L'equip verd-i-negre juga aquesta tarda l'anada dels setzens de final de la Copa ULEB a la pista del Swans Gmunden austríac. La Penya buscarà un resultat favorable per afrontar la tornada la setmana vinent a Badalona.



El DKV Joventut ja es troba a la localitat austríaca de Gmunden on aquesta tarda a partir de dos quarts de vuit afronta l'anada dels setzens de final de la Copa ULEB. L'equip verd-i-negre s'entrenarà aquest matí a les 11 en el mateix escenari del partit, i ho farà amb els deu jugadors disponibles que ha desplaçat Aíto García Reneses.



El Swans Gmunden és un autèntic desconegut a nivell continental. Es tracta del campió de la lliga austríaca en les darreres tres temporades i l'estrella és el seu base nord-americà, Deteri Mayes, segon màxim anotador de la ULEB amb 21 punts de mitjana. Els jugadors verd-i-negres reconeixen no saber moltes coses del seu rival d'avui.

La Penya no hauria de patir problemes per aconseguir la victòria i sentenciar el pas a vuitens la setmana vinent aquí a Badalona. El partit d'aquest vespre començarà a dos quarts de vuit i el podreu seguir en directe per Ràdio Ciutat de Badalona.







publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat