Botó Contacta amb Badaweb

La Penya, en plena ressaca de la Copa, torna a centrar-se en la lliga

Publicada: 13.02.2008Secció: Esports

La Penya encara no s'ha recuperat de la ressaca del títol de Copa aconseguit diumenge. La fatiga física va començar a aparèixer just després de les celebracions i l'equip haurà de refer-se el més ràpid possible per afrontar dissabte el partit de lliga ACB.



La ressaca de la Copa del Rei comença a perjudicar a la plantilla verd-i-negre. Després de cinc dies bojos entre partits i celebracions, l'equip va tornar ahir als entrenaments amb només quatre integrants de la primera plantilla: Rudy Fernandez, Ferran Laviña, Demond Mallet i Pau Ribas. L'esgotament físic va impedir a la resta de jugadors exercitar-se.



Per fi, ahir l'equip verd-i-negre va poder descansar després d'un intens dilluns en el que van oferir el títol de Copa a tota l'afició. Avui, està previst una doble sessió d'entrenament del Joventut en la que s'espera que s'afegeixin la resta de jugadors. I és que el calendari no s'atura. Dissabte, toca tornar a la realitat de la lliga ACB amb el Fuenlabrada. El partit servirà per a què l'afició verd-i-negre pugui gaudir dels vigents campions de la Copa del Rei.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat