Botó Contacta amb Badaweb

Un miler de persones reben la Penya a la plaça de la Vila

Publicada: 12.02.2008Secció: Esports

Abans de la gran celebració a l'Olímpic, el DKV Joventut al complet es va apropar fins l'Ajuntament de la ciutat, on va rebre l'ovació dels seus seguidors. Tots els representants municipals els esperaven per felicitar personalment tot el planter verd-i-negre.

A les set de la tarda d'ahir, la Penya arribava a la Plaça de la Vila on gairebé un miler de persones esperaven l'equip verd-i-negre. L'alcaldessa de Badalona, Maite Arqué, i tots els regidors de la ciutat van rebre els jugadors a l'Ajuntament. Un cop dins, a la Sala de Plens, Rudy Fernández va oferir la copa a Maite Arqué, que va agrair la victòria de la penya destacant la importància que té per la ciutat un triomf d'aquestes característiques. El president del DKV Joventut, Jordi Villacampa, també va voler agrair el títol de la Copa del Rei a tot el planter verd-i-negre.

Tot i que no estava previst, al veure tots els aficionats aplegats a la plaça de la vila, els jugadors van sortir al balcó de l'Ajuntament, on els van oferir la copa i, amb Rudy fernández al capdavant, els van dedicar unes paraules i, sobretot, un “força penya”.

Els seguidors van ser els protagonistes als escenaris de celebració, tant a la Plaça de la Vila com també al Pavelló Olímpic. Una copa que la ciutat esperava amb moltes ganes, i és que la Copa del Rei ha esperat onze anys per vestir-se altra vegada amb els colors verd i negre.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat