Botó Contacta amb Badaweb

Futbol: En busca d’un president

Publicada: 06.02.2008Secció: Esports

El futur del Club de Futbol Badalona és a dia d'avui tota una incògnita. A banda de la crisi de resultats, existeix una crisi institucional perquè no hi ha cap candidat a la presidència del club. Avui es farà una reunió per aclarir tots aquests aspectes.



Aquesta tarda a les cinc de la tarda està prevista una roda de premsa al Camp del Centenari, on el president del club Fermín Casquete informarà sobre l'estat actual del club. A la crisi esportiva se li ha afegit una crisi a nivell institucional, després de que hagi finalitzat el primer procés electoral sense que cap candidat s'hagi presentat. El fet de que no hi hagi hagut cap candidatura ha generat una preocupació a l'actual Junta Directiva, que té tres mesos a partir d'ara per convocar un segon procés electoral.



Aquest moment tan delicat que viu el club a nivell institucional se li afegeix la mala dinàmica de resultats de l'equip a la lliga. Albert Càmara, capità del Badalona, considera que l'equip s'ha de centrar en tirar endavant la part esportiva. L'equip tornarà avui als entrenaments per preparar el partit de diumenge amb el Sabadell.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat