Botó Contacta amb Badaweb

Futbol: La crisi salta del camp als despatxos

Publicada: 05.02.2008Secció: Esports

En el Badalona les aigües baixen mogudes. A la petita crisi de resultats se li ha d'unir una crisi institucional que està sembrant la preocupació dins de l'entitat. Tot això en un dia en el que la plantilla descansarà.



El Badalona viurà avui dia de descans. Una jornada en la que es reflexionarà sobre el futur de l'entitat. En aquest moment, la fluixa dinàmica de resultats a la lliga s'uneix paral•lelament a una preocupació pel futur institucional de l'entitat.



A nivell esportiu, l'equip va demostrar diumenge enfront el Llevant B que no està bé. El Badalona només ha estat capaç de sumar dos punts en els últims tres partits i sembla condemnat a lluitar per salvar la categoria. Una de les notícies per l'esperança és el debut d'un dels fixatges d'hivern, Héctor Bueno, que va deixar molt bones sensacions diumenge. El migcampista es mostra satisfet pel debut però no tan pel resultat amb el Llevant B.

A nivell institucional, la Junta Directiva està preocupada perquè ha finalitzat el termini de presentació de candidatures a la presidència del club i cap soci s'ha presentat. Això fa que el futur del Badalona sigui ara mateix tota una incògnita, tot i que la Junta Directiva es veurà obligada a presentar de nou eleccions en un termini màxim de tres mesos.



Per donar a conèixer tots els detalls, demà a les cinc de la tarda hi ha prevista una reunió al Camp del Centenari per informar a tots els socis sobre el procés electoral i el futur immediat del club.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat