Botó Contacta amb Badaweb

La Penya coneixerà avui el nou rival a la ULEB

Publicada: 28.01.2008Secció: Esports

Aquest migdia se celebrarà el sorteig pels setzens de final de la COPA ULEB. El Joventut hi arriba com a primer de grup, per tant tindrà el factor pista a favor en les eliminatòries de setzens i vuitens de final.

El Joventut sabrà aquest migdia el rival de la següent eliminatòria de la Copa ULEB. Aquesta fase es disputarà a doble partit, el segon a Badalona. El sorteig el seguirem en directe aquí al 94.4 a partir de dos quarts de dues del migdia. El Joventut es troba ja a dues eliminatòries de la final a vuit que es disputarà a Turí del 10 al 13 d'abril. D'altra banda, la jornada ACB d'aquest cap de setmana va comportar la sisena derrota a la lliga de la penya. El Joventut va caure per 85 a 74 a la pista de l'AXA Futbol Club Barcelona. Rudy Fernandez va acabar el matx amb 27 punts i Ricky amb 13. Van ser els dos jugadors més destacats dels verd-i-negres.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat