Botó Contacta amb Badaweb

Cabarcos podria entrar a la convocatòria per aquest diumenge

Publicada: 11.01.2008Secció: Esports

En el Badalona, avui serà donat d'alta federativa el nou fixatge David Cabarcos, que podria debutar a Oriola. Els jugadors que estan descartats per diumenge són Yeray López, que es va lesionar ahir, i Joaquim Macanàs.



El primer fixatge d'hivern del Badalona, David Cabarcos, serà donat d'alta federativa aquest mateix matí. Per tant, el davanter gallec podria anar convocat a Oriola si Francisco ho creu convenient. Cabarcos es va entrenar ahir amb l'equip per primer cop i ja està a disposició de jugar i podria entrar en la convocatòria de cara al partit d’aquest diumenge.



Els jugadors que estan totalment descartats per jugar són Yeray López i Joaquim Macanàs. Yeray va ser la nota negativa de l'entrenament d'ahir i va caure lesionat amb un trencament fibril•lar. En el cas de Macanàs, el jugador pateix una contractura i els metges han decidit que no viatgi per precaució. Aquestes dues baixes s'uniran a les ja conegudes de David Prats, sancionat, i Luis Blanco, que encara no està del tot recuperat.



La nota positiva és Alaín González. El defensa escapolat va rebre ahir l'alta mèdica i estarà a disposició del míster per ajudar a l'equip a Oriola. Un partit que es jugarà diumenge a les 5 de la tarda i serà retransmès en directe per Ràdio Ciutat de Badalona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat