Botó Contacta amb Badaweb

La Penya es juga a Granada poder ser cap de serie a la Copa del Rei

Publicada: 11.01.2008Secció: Esports

La Penya visita demà la pista del Granada amb la intenció de redreçar la mala dinàmica de derrotes a l'ACB. Afortunadament, Aíto García Reneses podrà comptar amb tots els jugadors que han estat tocats aquesta setmana.



El DKV Joventut tanca la primera volta de l'ACB amb una visita a Granada. No és un partit més, ja que els verd-i-negres es juguen molt més que una victòria. La Penya necessita guanyar per trencar la mala ratxa de quatre derrotes en els darrers cinc partits. A més, una victòria permetria als d'Aíto ser caps de sèrie en el sorteig de la Copa del Rey que es disputa dilluns. Això sí, amb la condició de que la diferència de punts d'una victòria verd-i-negra fos més gran que la diferència d'una hipotètica victòria del Tau a la pista del Pamesa.



Pel partit de Granada, la infermeria verd-i-negre s'ha buidat. Rudy Fernández i Lúbus Bárton estan recuperats de les seves respectives afeccions i jugaran sense problemes. Per la seva banda, Pau Ribas i Edu Hernández-Sonseca també s'han recuperat de les seves lesions i podran ser de la partida. Precisament, el base del planter Pau Ribas reconeix que el partit de Granada és molt important de cara a la Copa del Rey.

El partit es jugarà demà a dos quarts de set i el podreu seguir en directe per Ràdio Ciutat de Badalona



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat