Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Esports
        • Demà es disputa el cinquè i decisiu partit de la sèrie de semifinals entre la Penya i el Reial Madrid

Demà es disputa el cinquè i decisiu partit de la sèrie de semifinals entre la Penya i el Reial Madrid

Publicada: 11.06.2007Secció: Esports

Els verdinegres van deixar escapar dissabte la possibilitat d´evitar el cinquè assalt.



Igual que va passar en el primer partit de l´eliminatòria , la penya va disposar de la darrera possessió per poder fer un llançament a cistella , però finalment amb 70 a 72 favorable al Reial Madrid no es va arribar a produir el tir.

Fins aleshores, el quart partit va donar molt de sí, amb una penya a remolc en el marcador però que en cap moment va donar el duel per perdut. En el darrer quart, tot semblava sentenciat amb un 46 a 58 a favor dels blancs, però va aparèixer la fe dels d´Aito que en un obrir i tancar d´ulls van situar un empat a 63 a manca de poc més de dos minuts. Els darrers instants van ser agònics, i el Joventut va acabar desaprofitant la possibilitat d´evitar el cinquè enfrontament a Madrid.

Aito Garcia Reneses destacava la capacitat del seu equip tot i la derrota, i deia que era per sentir-se orgullós



És d´esperar que de cara al cinquè partit, Rudi Fernandez, que dissabte només va poder disputar 14 minuts, pugui arribar en millors condicions, igual que Charles Gainez, que no va arribar a jugar gens en el quart matx. Aito creu que si l´equip es recupera física i mentalment, tenen opcions d´accedir a la final

El partit definitiu de demà començarà a les 9 de la nit al pavelló de Vistalegre.





En futbol, avui s´espera conèixer la llista de baixes del Badalona per la propera temporada. El Club va celebrar ahir la cloenda d´aquesta campanya amb un sopar de germanor



Directiva, Jugadors, Cos Tècnic, col-laboradors, representants de les penyes, i mitjans de comunicació, es van congregar ahir a la nit al port Olímpic de Barcelona, per acomiadar aquesta temporada.

Els jugadors encara efectuaran avui un darrer entrenament , abans de saber quins integrants causaran baixa per l´any vinent.

El mitja punta Monty, que enguany ha fet 9 gols amb la samarreta escapulada, creu que a aquestes alçades és important desconnectar.



El que sembla més clar de cara a les properes hores, és la renovació del capità Albert Camara que podria signar en breu.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat