Botó Contacta amb Badaweb

El Joventut va fallar en el seu desplaçament a Alacant

Publicada: 19.03.2007Secció: Esports

Els verdinegres van desplegar un joc passiu amb poc caràcter i sense l’agressivitat que caracteritza l’equip. Al final el marcador final va ser de 86 a 76.

L’Etosa Alacant va aprofitar el mal joc del Joventut, va trobar-se còmode en el camp i va arribar a humiliar els badalonins guanyant-los de 22 punts en el tercer quart.

Els alacantins eren els amos sota els taulells. Van capturar 41 rebots 14 dels quals ofensius per 31 del Joventut.

El partit, però, va estar igualat fins al descans. A la represa, el quadre alacantí va destrossar la penya. Trifon Poch va plantejar una zona 2 –3 i el Joventut va topar-hi un atac rere l’altre.

El verdinegre Charles Gaines va ser el pilar d’un Joventut molt desdibuixat. El nordamericà va acabar amb 24 punts 11 rebots i 32 de valoració convertint-se en el Jugador Més Valuós de la jornada a la lliga ACB. En el tram final del matx l’orgull dels badalonins va permetre retallar la diferència fins els 7 punts. Però la remuntada va ser impossible i la victòria es va quedar a Alacant. El tècnic Aíto Garcia Reneses va ser molt crític amb l’actitud dels seus jugadors.

El Badalona va empatar a 1 al camp del Figueres. Els escapulats van marcar al minut 5 de partit però van veure com els locals empataven durant la segona meitat. El Badalona va dominar però no va sentenciar.

Tot just començar el partit, Piti, va inaugurar el marcador amb un gol de falta. El matx es posava de cara pels badalonins. El Figueres no creava perill i fins i tot Monty hagués pogut sentenciar el partit minuts més tard, però el seu cop de cap es va estavellar al pal. El temps anava passant i els locals dominaven el joc però sense acostar-se a la porteria escapulada. A la segona meitat, el Figueres va començar amb més empenta però mica en mica va anar perdent energia. El Badalona es trobava més i més còmode i quan semblava que tenien el partit controlat va arribar el gol de l’empat. Després d’una pilota al pal, el figuerenc Alan va aprofitar el refús per marcar l’empat a 1. En aquell moment el joc al mig del camp va desaparèixer i tots dos equips van poder trencar la igualtat. El joc era un anar i venir de porteria a porteria. El tècnic del Badalona Francisco López va assenyalar que al seu equip li va faltar sentenciar.

Al final un empat que no va satisfer a cap dels dos equips. El Badalona veu com els equips capdavanters s’allunyen i ja estan a punts de les posicions de promoció d’ascens.