Botó Contacta amb Badaweb

Avui es dóna el tret de sortida a la nova programació de Televisió de Badalona

Publicada: 12.02.2007Secció: Què fan a la tele?

Els telespectadors trobaran canvis entre les 8 del vespre i les 12 de la nit. Nous continguts que són un pas endavant cap a la implantació de la Televisió Digital Terrestre.



L’horari de prime-time és el què experimenta un canvi més important, tant en les hores com en els continguts dels programes.

L’Esport, el Debat, o el magazine Sortida Nord, que fins ara s’emetien a dos quarts de 9 del vespre, ho faran des d’aquesta setmana a les 10 de la nit.

L’informatiu vespre s’emetrà en directe a les 8 i deixarà de repetir-se a les 10 de la nit. La que si que és manté és la repetició de les 12.

S’incorporen dos nous programes: La Setmana, un programa de reportatges informatius que s’emetrà per tot Catalunya a través de la Xarxa de Televisions Locals; i el programa Set Dies, que recollirà els fets més destacats que hagin passat a Badalona.

Un altre dels programes que torna a la graella és el Picalletres, el programa on particien els alumnes de les escoles de la ciutat i que s’emetrà els dimarts i dijous a les 9 del vespre.

La programació es completarà amb el magazine informatiu de la Xarxa “La cua del dia”, que s’emetrà de dilluns a dijous a les 11 de la nit.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat