Botó Contacta amb Badaweb

TVB presenta la nova programació

Publicada: 31.01.2007Secció: Què fan a la tele?

La nova programació de Televisió de Badalona ha estat presentada avui en una roda de premsa on el gerent de Badalona Comunicació, Joan Montornés, i el director de TVB, Franc Famades, han presentat els nous programes i els canvis d’horari.



A partir de dilluns 12 de febrer TVB estrena programació a la franja de 8 del vespre a 12 de la nit. L’horari de prime time experimentarà un canvi important, tant en horaris com en continguts dels programes. Serà també el primer pas cap a la Televisió Digital Terrestre.

Programes com L’Esport, el Debat, o el Sortida Nord, que fins ara s’emetien a dos quarts de 9 del vespre, ara ho faran a les 10 de la nit. S’incorporen també dos nous programes: La Setmana, un programa de reportatges informatius que s’emetrà per tot Catalunya a través de la Xarxa de Televisions Locals; i el programa Set Dies, que recollirà els fets més destacats succeïts a Badalona i que s’emetrà per primer cop el divendres 16 de febrer.



Dues fites importants serà cobrir les festes de maig, amb la retransmissió en directe de la cremada del dimoni, i les eleccions municipals, per tal d’oferir als espectadors la millor posada en escena de cobertura informativa.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat