Botó Contacta amb Badaweb

13ena jornada de l’Eurolliga a la pista del Zagreb

Publicada: 24.01.2007Secció: Esports

L’expedició del Joventut ja està a Zagreb i s’exercitarà aquest matí de forma suau abans del partit d’aquesta tarda davant la Cibona. Els veerdinegres van arribar ahir a 2/4 d’11 de la nit i van haver de suspendre l’entrenament previst.



A pesar de tots els canvis d’última hora, el Joventut afrontarà avui a ¼ de 7 de la tarda la tretzena jornada de l’Eurolliga a la pista Drazen Petrovic de Zagreb. La Cibona espera treure un resultat positiu que li obri les portes cap el TOP 16. Ara mateix els croats, estan amb un balanç de 5 victòries i 7 derrotes empatats amb Partizan, Roma i Unicaja.

La penya arriba al partit davant la Cibona amb un canvi a la convocatoria, entra Roberto dueñas substituint a Andy Betts. Tot i no jugar, el pívot Anglés ha viatjat amb la resta de l’expedició verdinegre. El que més preoupa a l’entron verdinegre és que l’equip porta tres partits sense jugar a un bon nivell. El tècnic Aíto Garcia Reneses treu importancia a aquest fet i creu que l’equip ho solucionarà.



Després d´un dia de reflexió, els components del Badalona, ja estant pensant en puntuar en el camp del líder. L´objectiu és complicat ja que el Terrassa només ha cedit dos empats fins ara en els nou partits disputats a casa.

La principal novetat dels entrenaments d´aquesta setmana, serà la presència de la nova incorporació, Pedro Belmonte conegut com a Piti. El nou migcampista escapulat, és un jugador amb experiència que pot aportar dosis de tranquilitat quan l’equip estigui massa pressionat. El tècnic Francisco López assegura que l’equip està esperant l’arribada de Piti.



Els integrants del planter escapulat estant convençuts que tornaran a tenir l´oportunitat que van deixar escapar d´apropar-se a la zona capdavantera de la classificació.

Avui la plantilla torna l’entrenament amb sessió doble de matí i tarda



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat