Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Esports
        • El Joventut es va quedar a les portes d’una remontada històrica a la pista del Reial Madrid

El Joventut es va quedar a les portes d’una remontada històrica a la pista del Reial Madrid

Publicada: 08.01.2007Secció: Esports

Els d’Aíto Garcia Reneses van acabar caient per 95 a 91 després d’anar perdent de 24 punts.

El Joventut va reaccionar tard i en els últims 5 minuts va estar apunt de capgirar un partit que havia estat en mans del Madrid des del primer moment. El matx va començar amb avantatges per a tots dos equips, però ràpidament el Madrid es va posar deu punts per sobre en el marcador. La defensa de la penya feia aigües i el Madrid no perdonava. Louis Bullock i FELIPE REYES eren letals i van acabar sumant 47 punts entre tots dos. Però l’orgull verdinegre va fer que l’equip no tirés mai la tovallola. A mitjans del tercer quart, la penya, de la mà de Ferran Laviña, Lubos Barton i Charles GUEINS van posar contra les CORDES un Madrid i van retallar la diferència fins els quatre punts finals. L’aler verdinegre, Ferran Laviña, feia una reflexió crítica del que havia passat a Madrid.



Pel Joventut, el més destacat va ser el nordamericà Charles Gueins que va anotar 13 punts i va capturar 9 rebots. Apart de la derrota les males notícies són les lesions. Rudy Fernández i Elmer Bennett no van poder acabar el partit per problemes físics.



El Badalona va tornar amb només 1 punt del Mini Estadi després d’empatar a zero davant el filial blaugrana. D’altra banda, els escapulats tancaran avui el fitxatge del davanter sub 23 Tomi Correa.

El partit va ser molt igualat i el resultat d’empat a 0 fa justícia al que es va veure sobre el terreny de joc. El Badalona va tornar a plantejar un partit excel.lent en defensa però amb moltes mancaces aprop de porteria on van faltar idees. El Barcelona tan sols va inquietar l’equip escapulat a partir de les individualitats dels seus dos davanters BOJAN KI-RI-KITX i GIOVANI DOS SANTOS. En el tram final de partit, el Badalona va tenir l’oportunitat d’avançar-se en el marcador gràcies a les oportunitats de David Prats, Tarradellas i Lezaun. El jugador escpaulat, Pere Tarradellas, admetia que van sortir del partit amb un sabor amarg.



La bona noticia és que el doble pívot al mig del camp improvisat per Francisco López, amb Oscar Ramírez i Joaquim Macanàs, va donar bons resultats. La nota negativa la posa el capità Albert Càmara que va veure la cinquena targeta groga i es perderà el proper partit a casa davant l’Espanyol B. D’altra banda, avui es concretarà el primer fitxatge del mercat d’hivern pel club escapulat. Es tracta de Tomi Correa, un davanter de 22 anys procedent del Tenerife, que arribarà cedit fins a final de temporada.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat