Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Esports
        • Dissabte al vespre, el Joventut rep el Futbol Club Barcelona en la catorzena jornada de la lliga ACB

Dissabte al vespre, el Joventut rep el Futbol Club Barcelona en la catorzena jornada de la lliga ACB

Publicada: 22.12.2006Secció: Esports

Un autèntic partidàs el que es viurà a l’Olímpic de Badalona. La penya arriba a la cita després d’apallissar de forma espectacular a l’Unicaja a l’Eurolliga de 53 punts. Els verdinegres intentaran repetir les sensacions que es van viure el passat dimecres davant els malaguenys. Els d’Aíto volen assegurar-se el seu passi a la Copa del Rei com més aviat millor i guanyar al Barça significaria un gran pas endavant. D’altra banda, el conjunt blaugrana afronta el partit a Badalona com una final de cara a poder entrar al torneig del KO. De fet ara mateix el Barça és 8è amb sis victòries i necessita guanyar per no despenjar-se de la lluita per a poder entrar a la Copa.



Un altre al.licient és que dissabte a l’Olímpic es veurà el duel entre els dos màxims anotadors de la lliga ACB, Rudy Fernandez i Joan Carles Navarro. El verdinegre encapçala la classificació amb 16’5 pùnts per partit, mentre que l’escolta del Barça és el segon amb 16’2 punts.

A tall de curiositat, cal assenyalar que el Barça de Dusko Ivanovic no ha guanyat mai a l’equip verdinegre. S’han enforntat en tres ocasions, dues a la lliga ACB i una a la lliga catalana. Tots tres partits han estat per la penya.

El defensa Albert Càmara ha complert ja 200 partit oficials amb el Club de Futbol Badalona. El capità escapulat es mostra molt satisfet de la seva trajectòria escapulada.



Albert Càmara acaba contracte aquesta temporada amb el Badalona però admet la seva intenció de continuar al club escapulat. Ara mateix el capità està complint la seva cinquena temporada amb el Badalona i a pesar dels seus trenat tres anys creu que li queda energia per a poder continuar. Els seus números demostren que el capità encara és important a la plantilla, sent un dels jugadors més regulars de l’equip

D’altra banda, el Club de Futbol Badalona espera que amb l’arribada de l’any els resultats millorin i que el tema de les lesions quedia parcat. Ara mateix els escapulats són tretzens a la classificació amb 22 punts. A la temporada anterior, tres victòries consecutives durant el mes de gener van catapultar l’equip a la zona alta de la taula de classificació. Ara l’escenari es podria repetir. Dels propers tres compromisos, el Badalona en jugarà dos al camp del Centenari, contra Espanyol B i Gramenet. El desplaçament serà al Mini Estadi per enfrontar-se al Barça B.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat