Botó Contacta amb Badaweb

RCB acompanyarà als badalonins aquestes festes amb una programació especial

Publicada: 22.12.2006Secció: Què fan a la ràdio?

El dia de Nadal i el dia de Sant Esteve des de les nou del matí i fins a la una de la matinada diversos programes amenitzaran les trobades familiars amb continguts diversos.



La música serà una de les protagonistes. La programació inclou dos programes de nadales poc convencionals, una Gala Especial amb artistes de la talla de Jose Feliciano o Raphael i el programa “Radio Passió. El festival de la cançó”, on diferents professionals de Badalona Comunicació ens delectaran amb les seves veus interpretant cançons de tota la vida. Carles Carvajal i Gina de Tera han estat la “ment pensant” d’aquesta programació, que no pretén res més que compartir aquestes festes amb els nostres oients.



A banda de la música, també s’emetrà el tradicional discurs de Nadal de l’alcaldessa de Badalona, Maite Arqué, el resum de l’any, la representació d’Els Pastorets de l’RCB i un programa de repàs dels 25 anys de Ràdio Ciutat. A més d’una selecció musical molt acurada. Tot plegat al 94.4 de la FM.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat