Botó Contacta amb Badaweb

Dues estudiants badalonines fan la trevessa Barcelona a Mallorca- Marsella i Barcelona

Publicada: 16.11.2006Secció: Esports

Ruta Barcelona a Mallorca- Marsella i Barcelona altra vegada. Aquesta és la travessia educativa que durant aquest mes de novembre tracen dues estudiants badalonines a bord del veler polonès POGORIA. Les estudiants de secundaria son dues de les guanyadores de Catalunya i Polònia d’un concurs per descobrir l’Europa Científica des del Mar.



El certamen el va convocar la Copernicus Science i l’Associació “Educació sota Veles” amb la col·laboració de la Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació. Els joves participants havien de descriure un viatge imaginari pels ports europeus on van néixer i viure grans científics del nostre continent. Empeses una mica per la seva professora les dues estudiants han resultat les guanyadores d’aquest viatge pel qual s’hi van embarcar el passat 11 de novembre.



Els joves participaran durant aquesta travessia en tota mena d’activitats relacionades amb l’astro-navegació, la física, la biologia o la història antiga. El veler amb el que naveguen va ser construït el 1980 i no està automatitzat i per tant també els joves catalans i polonesos aprendran a navegar. El veler POGÔRIA estarà acalat al port de Barcelona aquest cap de setmana.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat