Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Esports
        • El DKV Joventut espera la incorporació del pivot Roberto Dueñas a l’entrenament d’aquesta tarda

El DKV Joventut espera la incorporació del pivot Roberto Dueñas a l’entrenament d’aquesta tarda

Publicada: 14.11.2006Secció: Esports

Ahir el jugador madrileny va passar les primeres proves mediques. La seva arribada s’ha precipitat després de saber-se l’abast de la lesió d’Andy Betts que el mantindrà un mes lluny de les pistes.



Dueñas és l’escollit pel cos tècnic verdinegre per reconstruir el joc interior de la penya. Amb Andy Betts KO i Robert Archibald que tot just comença a entrenar després de 4 mesos de baixa, Aíto no ha pogut esperar més. En tot el dia d’ahir els despatxos del Joventut han anat de bòlit. Primer un gerro d’aigua freda en saber-se que Betts seria baixa un mes. Amb aquesta baixa i la situació actual d’Archibald el primer equip necessitava urgentment un reforç interior. Un reforç, com Roberto Dueñas que ja podria disputar molts minuts dijous a Tel Aviv en lliga europea. Ahir a la tarda el pivot madrileny va passar un primer conjunt de proves físiques a la clínica ASEPEYO de Sant Cugat. Aquest matí el jugador passarà una altra vegada per a la Clínica i s’incorporarà als entrenaments del primer equip a la sessió de la tarda.

Roberto Dueñas tenia contracte en vigor amb l’Akasvayu de Girona. El seu tècnic, Svetislav Pesic va dir que no comptava amb ell per la vigent temporada i això havia aixecat molts rumors sobre la seva possible incorporació al Joventut. Uns rumors que el club havia descartat ja que el jugador tenia contracte amb el Girona.









D’altra banda, el Club de Futbol Badalona afronta la primera setmana sense competició de la Copa del Rei. Això permetrà a Francisco López donar descans a alguns dels jugadors.

A l’entrenament d’avui no hi serà la totalitat de la plantilla. Els jugadors que estan carregats de minuts a causa de les dues competicions disposaran d’un dia més de descans. És el cas, del capità Albert Camara, del central Macanàs o de Juanma Pons. La resta estan citats a les cinc de la tarda.

El Badalona segueix treballant per aconseguir ser fort fora de casa. El porter Ruben Martinez assenyala com n’és d’important puntuar lluny del camp del Centenari



D’altra banda, el filial escapulat va guanyar el seu enforntament davant el Cassà per 3 a 1. A més a més, dos dels integrants del B van debutar diumenge amb el primer equip al camp del Barbastre. El tècnic del filial Joan Riera es mostra satisfet d’aquest fet.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat