Botó Contacta amb Badaweb

La Penya guanya i el Badalona empata

Publicada: 13.11.2006Secció: Esports

El Joventut va aconseguir la cinquena victòria d’enguany a la lliga ACB en doblegar a la pròrroga el Grupo Capitol Valladolid per 89-92. L’encert i la fe dels verdinegres van permetre treure un resulat positiu en un final d’infart.

El Joventut va haver de suar i de valent per aconseguir la victòria. Charles Gaines des de tir lliures va forçar la pròrroga, i el mateix jugador en el temps afegit va donar la victòria als verdinegres també des de tir lliure. Durant els 40 minuts de temps reglamentari, la penya va veure com el Valladolid agafava les regnes del marcador. Però el Joventut no es va despenjar de la lluita pel partit. Amb molta feina, els homes d’Aíto aguantaven les escapades dels castellans però sense posar-se mai per davant. En el temps de la pròrroga, el Joventut va començar a acusar el cansament. L’equip semblava mancat d’idees. De fet, en els primers dos minuts de temps afegit, el Joventut tan sols havia pogut tirar des de fora de 6’25 i amb un gran desencert. Però a paritr de llavors, tot va canviar. En un gran acte de fe, els verdinegres van apretar les dents i van aconseguir capgirar el marcador en el tram final de partit. Gran feina col.lectiva en un partit en què Rudy Fernandez es va quedar a la banqueta per molèsties físiques.

D’altra banda, el Badalona va arrencar un punt del camp del Barbastre. Per fi els escapulats van treure un punt lluny del Camp del Centenari. Resultat final, Barbastre 1 Badalona 1.

Els homes de Francisco López van saltar al camp del Barbastre amb la idea de trencar el malefici que els havia acompanyat fins ara en les últimes jornades lluny de Badalona. Els locals van obrir ael marcador al minut 30 de joc. Però el Badalona es va refer. A la segona part, els escapulats van posar setge a la porteria del Barbastre fins que David Prats va aconseguir el gol de l’empat. El davanter aconseguia trencar la sequia golejadora i anotar-se la segona diana de l’any. Minuts més tard, Prats havia de ser substituit per problemes físics. El Badalona va tornar5 a mostrar la seva dificultat per culminar el domini en el terreny7 de joc. El tècnic Francisco López es lamenta que costi tant trobar el camí de la porteria.