Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Esports
        • El Badalona va tornar a demostrar ahir contra el Sant Andreu, que només té una assignatura pendent: Guanyar lluny del camp del centenari

El Badalona va tornar a demostrar ahir contra el Sant Andreu, que només té una assignatura pendent: Guanyar lluny del camp del centenari

Publicada: 06.11.2006Secció: Esports

Ahir els escapulats, amb una demostració de força física i de recursos tàctics molt variats, van passar per sobre del Sant Andreu amb una gran exhibició de joc. Els gols de Puigdollers i del capità Albert Càmara de penal van reflectir perfectament el que es va veure damunt de la gespa de l´estadi badaloní. Fins i tot , amb la quantitat d´ocassions de les que van disposar sobretot a la segona part, el marcador hagués pogut ser molt més ampli.

Amb aquests tres punts, el Badalona es torna a situar a la zona tranquila de la classificació , i afronta el partit de dimecres contra el Barça amb la tranquilitat de poder gaudir en un escenari majestuós com el Nou Camp.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat