Botó Contacta amb Badaweb

Segons derrota consecutiva a l'Olímpic

Publicada: 06.11.2006Secció: Esports

El Joventut va encadenar la segona derrota consecutiva a l’Olímpic de Badalona perdent contra El Caja San Fernando de Manel Comas per 71 a 78. Els andalusos van dominar el ritme de partit i van ofegar la resistència de la penya.

Els verdinegres van iniciar el partit molt agressius en atac i anotant amb molta facilitat. Això va provocar un cert relaxament a l’equip que va aprofitar el Caja San Fernando per capgirar la dinàmica del matx. Els homes de Manel Comas es van fer amb el control del joc i el Joventut no va poder en cap moment tornar a entrar al partit. Les diferències eren molt curtes amb parcials favorables pels dos equips. La penya semblava que podia sentenciar amb un 14 a 3 abans de la mitja part, però a la represa el Caja San Fernando va respondre perfectament, i pujant el ritme defensiu va fer que el Joventut trobés molts problemes en atac. A més amés de la derrota, una altra mala noticia pel club i és que Dimitri Flis es va lesionar en una acció del partit. Després de disputar 2 minuts i mig, el pivot es va haver de retirar dolent-se del turmell. Un mal de cap més pel cos tècnic de l’equip.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat