Botó Contacta amb Badaweb

Maternitats de Bru Rovira al Centre Cívic de Dalt de la Vila

Publicada: 24.05.2006Secció: Exposicions

Dir Bru Rovira és dir moltes coses en el món del fotoperiodisme. Les seves imatges sobre els principals conflictes bèl·lics internacionals han donat la volta al món. Però no totes les seves fotografies congelen el pitjor costat de l’home, sinó tot el contrari.

Maternidades és el títol de l’exposició que des d’ahir i fins el proper dia 31 de maig es podrà veure al Centre Cívic de dalt la Vila. Es tracta d’una mostra de fotografies sobre mares i fills copsades arreu del món. Les instantànies expliquen, en una sola imatge, històries carregades de força. Els protagonistes són sovint víctimes de la marginació o de la pobresa.

Bru Rovira és fotògraf de la Vanguardia i al llarg de la seva carrera ha viatjat per diversos països entre els quals hi ha els Balcans, Somàlia, Ruanda, Angola, Xina i d’altres punts del planeta. Des de l’any 2001 ha anat recopilant les fotografies que formen Maternidades. Un projecte que va néixer com un glop d’aigua fresca entre tantes imatges d’horror, de genocidi, violència, presó, soledat i malaltia. Aquestes imatges també estan incloses en un llibre que porta el mateix títol que l’exposició i que es va publicar fa un parell d’anys.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat