Botó Contacta amb Badaweb

TVB commemora els 75 anys de la Penya amb un programa

Publicada: 06.06.2005Secció: Què fan a la tele?

Televisió Badalona ha iniciat aquest dilluns una sèrie de vuit programes per repassar la història del Club Joventut Badalona amb motiu dels 75 anys del seu naixement. Durant seixanta minuts la televisió local fa un recorregut per les diferents facetes de la penya. Els orígens, els títols de Lliga i d’Europa, l’afició, els jugadors carismàtics de la història del club, la pedrera, el present i el futur. Tots aquests són els ingredients d’aquest nou espai “75 anys de Penya”, que dirigeix Marta Carreras.



Entre els protagonistes del primer espai, que s’ha remuntat al 1930, moment de fundació del club, hi ha hagut ex-jugadors, com Jaume Bassó, Marcel.lí Maneja, Francesc Cairó o Joan Canals. Entre d’altres curiositats, els espectadors que ho desconeixien han pogut saber que el Joventut va iniciar la seva trajectòria en el món del futbol, i no de la cistella.



La cita amb aquest nou espai de Televisió Badalona “75 anys de Penya” és els dilluns a dos quarts de nou del vespre.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat