Botó Contacta amb Badaweb

TVB estrena un nou programa de viatges

Publicada: 04.05.2005Secció: Què fan a la tele?

Televisió de Badalona comença avui a dos quarts de tres de la tarda un nou programa de viatges. De la mà del periodista Romà Hereter i després de viatjar per tot el món amb Rodamón, el programa ens vol redescubrir un paisatge que ens és ben conegut, la província de Barcelona. “Roda el món i Torna al Born” serà distribuït per la xarxa de Televisions Locals i emès de moment per 14 emissores locals.

Recórrer la província de Barcelona des del Maresme al Garraf passant per les Valls de Montcau, les portes del Montseny i Vic. Al llarg de 13 capítols, “Roda el món i torna el born” vol presentar-nos l’altra cara de la província.

El programa és una co-producció de les televisions de Badalona i Granollers, i finançat per la Diputació de Barcelona.

Tot acompanyat per textos de Josep Pla i de la música de Lluís Llach, el viatge per la província de Barcelona vol alternar la contemplació de la natura i el coneixement de l’art amb algunes dosis d’aventura.

Després dels 13 primers capítols sobre la província de Barcelona, la intenció del periodista Romà Hereter és ampliar el programa amb les províncies de Girona, Lleida i Tarragona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat