Botó Contacta amb Badaweb

Vull dormir!!! Vull silenci!

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
N
02.07.2005 a las 08:34:44
Vull dormir!!! Vull silenci!

Cada punyeteru dissabte cap a les 7h del matí comencen les obres de l’edifici municipal que el mateix Ajuntament construeix a la Via Augusta. Cada dissabte del món. Ja he avisat la Guàrdia Urbana un parell de cops. Guantes vegades se’ls ha de dir que l’Ajuntament compleixi les normatives que ell mateix dicta? A mi ja m’han matxacat un dissabte més. Per cert, la Guàrdia Urbana encara ni s’hi ha presentat. Impressionant.

#1
MKN
24.07.2005 a las 23:40:17
Vull dormir!!! Vull silenci!

Per contestarte, has de saber que dissabte es dia laborable i els de les obres demanen la llicencia i efectivament, poden començar a partir de les 7. Els que viviu a la via augusta no sou els unics afectats per els sorolls. En altres barris de Badalona passa el mateix. Les normatives locals permeten donar llicencies d'obres per començarles a partir de les 7. No tens més remei que aguantar-te. I la Guàrdia Urbana no pot aturar les obres si tenen llicencia.

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat