Botó Contacta amb Badaweb

VOLEM JA EL CAMP DE FUTBOL

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
casquete
29.01.2005 a las 15:11:59
VOLEM JA EL CAMP DE FUTBOL

volem ja el camp de futbol si us plau! una mica de col·laboració.

#1
NEUS
06.02.2005 a las 12:39:24
VOLEM JA EL CAMP DE FUTBOL

A BADALONA NO VOLEM, NECESSITEM UN CAMP DE FUTBOL NOU JA!!!!! SOM UNA CIUTAT GRAN, AMB POBLACIÓ, GENT JOVE, ESPORTISTA, QUE HA DE MARXAR A FORA PER VEURE O JUGAR EN UN CAMP DE DEBÓ. A SANTA COLOMA DE GRAMENET, PER EXEMPLE AMB MOLT MENYS TERRITORI I POBLACIÓ TENEM MILLORS INSTALACIONS( REPARTIDES PER TOT EL TERRITORI MUNICIPAL) I SOBRETOT UN MILLOR CAMP ON PODEM JUGAR EQUIPS DE PRIMERA DIVISIÓ COM EL BARÇA PER FAVOR, SENYORA ALCALDESSA A QUE ESTEM ESPERANT.... PAGUEM MÉS IMPOSTOS QUE A LA RESTA DE LOCALITATS CATALANES I ANEM MOLT PER SOTA EN SERVEIS MUNICIPALS. AU, VINGA QUE ES TRACTA D´ESPORT. QUE PASSA AMB EL CAMP????

#2
MARC
16.04.2005 a las 19:11:32
JO TAMBÉ!!!I UNA TORRE I UN COTXE NOU I UNA...

L'operación que proposa el casquete si que costa diners als ciutadans. Diuen que amb els diners que treuen del seu patrimoni fan un camp per a la ciutat. Pero el que no diu es que a més demana 14000 metres de terreny public que passi a propietat del Badalona, que son un camp de futbol pel futbol base i 7000 metres de terreny mes. Per si no ho sap el casquete i tots els seus 'pilotes' el cost d'aquests terrenys que vol en propietat SON DINERS que costen als ciutadans tot i que no es paguin en metálic. Li pregaria al casquete que passi pels camps de sistrells, lloreda, peregol, fondo sistrells (la colina), i comprovará com l'ajuntament te clar que per jugar a futbol no només no fan falta estadis com el que ell vol si no que es suficient amb camps tercermundistes (alguns sense aigua calent) Es que els nens que jugan en aquests camps no tenen mes dret que els jugadors semiprofesionals que jugan per pasta nomes? Com deia a l'enunciat, jo també necessito un camp, una torre, un duplex, un cotxe (cambio pel meu pis de 60 metros a mes de 60 metros a la zona nova del port!!!) ESTADI?SI!!PERO QUI EL VULGUI QUE S'EL PAGUI!!!

#3

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat