Botó Contacta amb Badaweb

Platges pels vestidistes!!

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Rocnu
17.06.2003 a las 10:48:35
Platges pels vestidistes!!

Els vestidistes són un moviment d'opinió de la nostra i altres cultures, que creuen en la necessitat d'usar prendes de vestir en públic de tal manera que les usen, a pesar de la seva objectiva inconveniència o inutilitat i que, a més, es creuen amb el Dret d'exigir a altres persones que també es vesteixin. La mínima prenda acceptada pels vestidistes actualment és el tanga, però de forma no unànime. Hi ha graus de vestidisme, ja que essent una qüestió cultural fins i tot impregna algunes de les persones que els agrada gaudir de la seva nuesa, tot i ser pública. Crec que cal respectar els sentiments dels vestidistes, que són ben reals tot i el seu plantejament erroni i, per tant, proposo que els concedeixin àrees específiques, preferentment allunyades o en la periferia de nuclis urbans, amb serveis escassos i millor amb una certa dificultat d'accés (així, a més dificultarem que les persones amb alguna limitació hi puguin accedir amb facilitat); així podrem contribuir a la seva extinció. També fóra bo de construir-los uns abrics artificials, si en el lloc no n'hi ha de naturals, per tal de mantenir la seva intimitat i allunyar-los de les mirades indiscretes que la seva peculiaritat genera. També hi ha una gent amb sentiments 'nudistes', que creuen en part amb que el seu dret pot generar molèsties en altres persones 'sensibles' i que, a més, creuen que hi ha d'haver una certa intimitat per la seva 'pràctica'. Que també els concedeixin alguna platja de característiques similars, si us plau, en la qual podran exigir la completa nuesa. La resta de les platges que siguin, com de fet ho són legalment a Catalunya, completament lliures per tal que tothom hi estigui com més li plagui, compartint l'espai amb actitud de completa tolerància. L'Ajuntament de Badalona, creient-se progressista, ha decidit un emplaçament per una platja 'nudista' que no satisfà ningú: els veïns creuen que els ha tocat una maledicció no desitjada, els nudistes se senten en un 'guetto' mal condicionat, la major part de la gent tolerant s'ho calla i va a un o altre lloc en funció del seu tarannà personal. A més deixa les cartes de protesta per contestar. El Síndic de Greuges ja ha rebut la queixa pertinent, ben documentada.

#1
Joan S.
17.06.2003 a las 11:36:06
Platges pels vestidistes? Naturalment !

Rocnu, penso que els vestidistes mereixen la nostre comprensió i respecte. És gent que, vestida, se sent lliure i segura de si mateixa. I al cap i a la fí no fan cap mal per aixó. Com a tu, la seva presència no em causa cap perjudici, ni m'ofén. No em desperten desitjos luxuriosos per que ensenyin més o menys natges, més o menys 'paquet' o més o menys pitrera, melic, espatlla, esquena, tormells, genolls, cuixes, coll, orelles, cara, mans, malucs, dits, dits grosos dels peus, llabis, llengues, ulls, nassos i parpelles... No em desperten cap sentiment luxuriós (i hi han banyadors disenyats amb aquest propòsit) perquè entenc que aquestes son coses de dos, i que si és una aigua que no veuràs, millor deixar-la passar. Però si els vestidistes han de tenir un lloc concret on poder fruir dels seus teixits no orgànics, no hauríem de ser tant tancats i sarruts com per no concedir-lis un servei de socorrisme, car, que jo sàpiga, ells s'ofeguen igual que nosaltres. I tenen les seves necessitats fisiològiques, igual que nosaltres. I els hi pot venir de gust una cervesseta a l'ombra, com a nosaltres. Bromes en serio de banda, celebro trobar-te per aquí.

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat