Botó Contacta amb Badaweb

ELS NOUS CARRES DE LLEFIA SON PENOSOS

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Ivan Pasanau
05.06.2003 a las 15:28:25
ELS NOUS CARRES DE LLEFIA SON PENOSOS

HOLA, NOMES M´AGRADARIA EXPRESAR LA MEVA INDIGNACIÓ PEL QUE S´ESTÁ FENT A LA PART ALTA DE LLEFIA. FA MOLTS ANYS QUE VOLIEM QUE ES POSES UNA MICA D´ORDRE I EN PRICIPI SEMBLABA QUE ES EL QUE S´ANAVA A FER, PERO UN COP HAN ACABAT QUASI TOTES LES OBRES ENS TROBEM UN BARRI MOLT MACO PERO ON NO ES POT APARCAR. QUI HA SIGUT L´INTEL.LIGENT QUE HA DISSENYAT EL PLA URBANISTIC DE LLEFIA ALTA? SUPOSO QUE DEU SER UNA PERSONA AMB PARKING PROPI PERQUE DEL CONTRARI NO S´ENTENT QUE HAGIN ELIMIANT MÉS DEL 60% DE LES ZONES D´APARCAMENT. I PER SI AIXÓ FOS POC, DESDE LES 7 DEL MATI JA ESTÁ LA GRUA DONANT VOLTES PER EMPORTAR-SE ELS COTXES. QUE NO TOTHOM TE 3 MIL.LIONS DE PELES PER COMPRAR UN PARKING!!! VAIG VOTAR PER FER FORA A L´ALCADESA PERÒ NO N´HA SIGUT PROU, ESPERO QUE LA COSA MILLORI O NO TINDRÉ MÉS REMEI QUE MARXAR D´AQUEST POBLE. SI US PLAU: PENSEU MÉS EN EL CIUTADANS I NO EN EL TURISME.

#1
Francesc Garcia
13.08.2003 a las 20:44:31
ELS NOUS CARRES DE LLEFIA SON PENOSOS

Jo també visc a Llefià, al costat de la Rda. St. Antoni, d'on com sabràs ara quasi no hi ha lloc al carrer per aparcar el cotxe, l'acera és molt més ample i mils i una reforma que han fet. Comprenc el problema que exposes, però penso que no podem deixar que els carrers siguin camps de cotxes aparcats. Personalment prefereixo veure terrasses de bar més amples, plenes de gent i vida, poder veure qui passa sense tenir un sense fi de cotxes aparcats davant meu, prefereixo bancs on seure-hi, en fi no m'agraden els carrers plens de cotxes, els prefereixo plens de gent. Veig que cada cop més les ciutats, no només Badalona, estan optant per treure els pàrkings públics del carrer i creuen més en un carrer pel ciutadà no pel cotxe aparcat. I fent una projecció de futur et diria que no em sorprendria veure, dintre d'uns any, una normativa que vincules el permís de circulació d'un cotxe amb la possessió d'una plaça de pàrking (llogada o de propietat). Personalment amb molts esforços m'he agut de comprar una plaça de pàrking i trobo injust el preu desorbitant als que s’estan posant, però jo prefereixo com està ara la part alta de Llefià que no pas abans.

#2
bartolomé.......?
23.12.2003 a las 17:07:12
ELS NOUS CARRES DE LLEFIA SON PENOSOS

Lo que es penoso, es la calle Pérez galdos,que en su día se solicitó hacerla peatonal y se a convertido en un parking particular de los Vecinos y Comerciantes de la mísma,osea una verdadera chapuza,por que hay no se puede andar,está llena de coches las 24h del día incluso las travesías de la mísma,lo cual dificúlta la entrada y salída de ambulancias y bomberos,Aver si de una vez por todas seponen de acuerdo ya los vecinos comerciantes y administración y le dan solución al problema que no es pequeño,y no permitamos hacer mas chapuzas como esta,

#3

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat