Botó Contacta amb Badaweb

Platja nudista. On?

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Marina
22.05.2003 a las 17:36:36
Platja nudista. On?

Després de tant de sarau i tanta rondinada, algú em pot dir si finalment tenim zona de platja nudista o no? I si és que sí, on l'han situat? Gràcies.

#1
Joan
26.05.2003 a las 15:23:00
Platja nudista. On?

Pel que sé la pensen situar quasi al limit del municipi, cap al Nord. Sembla que és un lloc prou Hard per practicar el nudisme Gore. Ah, aixó sí els veïns ho consideren oportú. Sembla ser que la estan utilitzant com a moneda de canvi per a les seves reclamacions -per altra banda ben legítimes-

#2
Joan S.
28.05.2003 a las 23:52:06
Possiblement:

He trobat la següenta informació a: http://www.ccn-naturisme.org/platges/index.htm Platja naturista de Badalona. La ubicació provisional aprovada per l'Ajuntament de Badalona és la delimitada pels carrers Cervantes i Mar Tirrena, davant de l'antic edifici de la Caci i molt a prop dels dipòsits de la Campsa. Espero que sigui correcte i us serveixi.

#3
ROCNU
05.09.2003 a las 12:58:42
LES PLATGES DE BADALONA SÓN LLIURES!!

TOTA LA PLATJA DE BADALONA ÉS LLIURE, SEGONS NOTA INFORMATIVA DE L'AJUNTAMENT, QUE RECONEIX LA VALIDESA DE LA PROPOSICIÓ 245/V Si hi voleu anar i estar-vos-hi nus/nues l'únic problema són les persones desinformades o clarament intolerants. Si teniu algún problema, truqueu la Guàrdia Urbana: no dubteu que us ajudarà.

#4

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat