Botó Contacta amb Badaweb

Una altra vegada TVB,decepcionant

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Xavier Vilella
22.09.2002 a las 14:14:39
Una altra vegada TVB,decepcionant

DIJOUS, 19 de setembre del 2002: El que va començar sent una reindivicació d'uns quants veïns del barri de la Morera de Badalona, per que no estan d'acord en la construcció d'una caserna dels Mossos d'Esquadra davant dels seus blocs de pisos va acabar el passat dijous en una batalla, desprès del ple municipal de l'ajuntament, en un enfrontament entre la guardia urbana i els veíns...tota aquesta informació es un resum del tema que vull explicar... Aquest vespre i sobretot durant tot el divendres totes les televisions, radios i diaris del país es van fer resso del tema...I TVB (televisió badalona)??? D'entrada la televisió de la ciutat va oferir dos minuts d'informació del tema dins del que ells anomenen l'informatiu...VAN CENSURAR LA CARREGA DE LA POLICIA LOCAL...NI UNA IMATGE I UNA PARAULA...Senyors TV3, TVE, ANT-3, City TV...parlen de la carrega i televisió de Badalona no diu ni una paraula...Increible... A l'endema, es van dignar a informar...pero de quina forma totalment de banda de les paraules que va oferir en roda de premsa Eduard Tortajada. Notícies com aquestes en fa pensar que els mitjans de comunició municipals de la ciutat no serveixen per a res...nomès recorda el cas del accident dels dos escolars de Badalona a la riera de Merles que va provocar que televisió de badalona repetís un avanç informatiu durant tota la nit quan ja tothom sabia que havia passat. Senyors jo que que ha arribat l'hora de fer públic un debat ciutada sobre el model de televisió i ràdio a les nostra ciutat.No pot ser que la senyora Marques (dubtosa professional) i 'sus amigos' estiguin controlant la televisió.Queda aquí...una simple opinió.

#1
La cosa del pantano
30.09.2002 a las 22:56:23
Una altra vegada decepcionant

y que lo digas: muy simple tu opinión.

#2
joan
08.11.2002 a las 09:05:55
debatir si

Creo positivo debatir sobre los medios de comunicación en BDN pero desde la verdad. TVB SI emitió la carga policial. TVB SIGUE informando de las manifestaciones de un grupo de vecinos en contra de la comisaria de la Morera,TV3 ya se olvido de los vecinos de Morera. TVB TIENE muchos fallos pero no más que cualquier medio de comunicacion público o privado.

#3

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat